• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Cristiano Ronaldo'dan yeni yıl mesajı

Cristiano Ronaldo'dan yeni yıl mesajı
Real Madrid'in dünyaca tanınan ünlü yıldızı Ronaldo, yapmış olduğu bir röportajda yeni yıl mesajı vermeyi unutmadı.Cristiano Ronaldo, Carlo Ancelotti'nin kişilik ve ...

Siirt Ajans Real Madrid'in dünyaca tanınan ünlü yıldızı Ronaldo, yapmış olduğu bir röportajda yeni yıl mesajı vermeyi unutmadı.Cristiano Ronaldo, Carlo Ancelotti'nin kişilik ve hoca olarak harika bir insan olduğunu söyledi.

Cristiano Ronaldo'dan yeni yıl mesajı geçen sezon 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu heyecanını yaşamakta olan Real Madrid, bu sezon şu ana dek oynadığı 22 maçıda kazanarak harka bir istatistiğe imza atmayı başardı.

AS'a konuşan Ronaldo, "Teknik direktör bir takım için en önemli unsurdur. O harika bir insan ve teknik direktör. Hepimiz onunla çalışmaktan çok mutluyuz.  Real Madrid'de biz bir aileyiz. Birlikte 2014'te yaşadığımız başarıların üstesinden bu yıl da geleceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Yeni yıl için daha çok başarı istediklerini ifade eden Portekizli"Umarım 2015 daha iyi olur. Bu yılda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçtiğimiz sezondan daha iyi olursak bir rüyayı daha gerçekleştirmiş oluruz." dedi.

Ronaldosözlerini tamamlarken, "Real Madrid'in her sezon bütün kupalara aday olması tabi ki imkansız ama şimdi yeni başarılar için savaşmamız lazım." dedi.

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim