• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Denizli Antalya arasında seyehat edecekler dikkat!

Denizli Antalya arasında seyehat edecekler dikkat!
Denizli Antalya arasında seyehat edecekler dikkat!Denizli-Antalya karayolunda kar ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Denizli-Antalya karayolunda kar yağışından dolayı araçların zincirsiz geçişine izin verilmezken, yol boyunca birçok aracın yolda mahsur kaldığı görüldü.

Denizli’de öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yağan yoğun kardan dolayı yollarda karlar birikmeye başlarken, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlar yolları açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Denizli’yi Antalya’ya bağlayan karayolunda ise ulaşım durma noktasına geldi. Cankurtaran mevkiinde bekleyen polis ekipleri, zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Burada birçok kişi zincir satıcılarının da yardımıyla lastiklerine zincir takarken, bazı işçi minibüslerinin de yolda kaldığı görüldü.

Denizli’yi Antalya’ya bağlayan karayolunda ilerlemeye çalışan araçlar büyük zorluklar yaşarken, yolda birçok aracın da kalması dikkat çekti. Yolda duran bir TIR’ın şoförü aracından inerek kurtarma ekiplerinden yardım beklemeye başladı. Mustafa Güneş isimli şoför, “Yoğun kardan dolayı kamyon buraya kadar çıktı. Tipi var. Kamyon boş olduğu için çıkamadım. Aracımı çekmesi için yardım bekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 3162 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim