• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Devler Ligi'nde müthiş eşleşmeler spor gündemini salladı

Devler Ligi'nde müthiş eşleşmeler spor gündemini salladı
Devler Ligi'nde ikinci tur kuraları çekildi. B.Münih Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile, B.Dortmund ise İtalyan Juventus ile eşleşti.Şampiyonlar Ligi ikinci tur eşleşmeleri belli oldu!Devler Ligi'nde ikinci tur kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçek

Devler Ligi'nde ikinci tur kuraları çekildi. B.Münih Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile, B.Dortmund ise İtalyan Juventus ile eşleşti.Şampiyonlar Ligi ikinci tur eşleşmeleri belli oldu!Devler Ligi'nde ikinci tur kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belli oldu. Geçen sezon 2. turda eşleşen takımlar bu yıl da eşleştiler.
Stargazetede şu ifadelere yer verildi: Galatasaray'ın elenmesiyle Türk temsilcisinin kalmadığı Devler Ligi'nde ikinci tur kura çekimi yapıldı! Bu tıl ülkemizi bir takım temsil etmiyor.
 
İsviçre'nin Nyon Kentinde yapılan kura çekimleri saat 13.00'da başlamıştı. Ülkemizi yakından ilgilendiren UEFA Avrupa Ligi Kura çekimi ise saat 14.00'da başlayacak!
   
2. TUR EŞLEŞMELERİ
 
PSG-Chelsea
Manchester City-Barcelona
Bayer Leverkusen-Atletico Madrid
Juventus-Borussia Dortmund
Schalke-Real Madrid
Shakhtar Donetsk-Bayern Münih
Arsenal-Monaco
Basel-Porto  
 
MAÇLAR ŞUBAT'TA
   
Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçları, 17-18 Şubat, rövanşları 24-25 Şubat tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımlar ilk maçta deplasmanda, rövanşta kendi evinde olacak.
 

Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim