• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Siirt 8 °C

Drogba Eşini Seksi Modelle mi Aldatıyor(?)

Drogba Eşini Seksi Modelle mi Aldatıyor(?)
Fil Dişili yıldız futbolcu Didier Drogba ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.Yıldız futbolcu Drogba'nın 3 çcocuklu eşini aldattığı iddia edildi.Peki Drogba eşini kiminle aldatıyor?

Galatasaray’ın eski Fil Dişili yıldız futbolcu Didier Drogba’nın eşi ve 3 çocuk annesi Diakite Lalla Drogba’nın kendisini bir top modelle aladattığı iddia edildi.Drogba için ortaya atılan şok iddia gündeme bomba gibi düştü.

Drogba’nın eşi ve 3 çocuk annesi Diakite Lalla Drogba’nın kendisini bir top modelle aldattığını iddia etti. Hürriyet'ten Koray Durkal'ın haberine göre; konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tatjana Maul, ismini vermediği bir futbolcuyla ilişkisi olduğunu inkar etmezken, "Herkesin tanıdığı bir futbolcuyla ilişkim vardı. Onu hala çok seviyorum, ama ilişkimiz çok karışıktı. Şu anda Chelsea’de oynuyor ve daha fazlasını söylemeyeceğim" dedi.

 

O ismin Drogba olup olmadığı konusunda "Bazen bir şey söylememek çok daha iyi" şeklinde kafaları karıştıran bir cevap veren 19 yaşındaki model, kısa sürede Hollanda’nın en çok konuştuğu isimler arasına girdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3421 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim