• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Siirt 14 °C

Duygun Yarsuvat'ın Aziz Yıldırım açıklaması olay oldu!

Duygun Yarsuvat'ın Aziz Yıldırım açıklaması olay oldu!
Duygun Yarsuvat'ın Aziz Yıldırım açıklaması olay oldu!Duygun Yarsuvat'tan flaş Aziz Yıldırım açıklaması geldi..Galatasaray kulübü başkanı Duygun Yarsuvat Aziz Yıldırım ile alakalı flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray kulübü başkanı Duygun Yarsuvat Aziz Yıldırım ile alakalı flaş açıklamalarda bulundu.Yarsuvat katıldığı panelde Aziz Yıldırım'dan cemaat 50 milyon dolar istedi iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.

Duygun Yarsuvat'ın Aziz Yıldırım açıklaması olay oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak Kadir Has Üniversitesi Hukuk Kulübü’nün paneline katıldı. Panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yarsuvat, gündem oluşturan sözlerine açıklık getirdi. Fethullah Gülen Cemaati'nin Aziz Yıldırım'dan 50 milyon Dolar istediği, Yıldırım vermeyince de 3 Temmuz operasyonunun yapıldığını belirttiği sözleri için Yarsuvat, “Bu cemiyette yediğimiz bir yemek esnasında kulüplerdeki ayrımı, 4 büyük kulüplerin seyircilerinin maçlara alınmaması, bunun ortadan kalmasına dair bir sohbet havasında geçti. Bu ayrımın ortadan kalması, düşman kardeşliğinin ortadan kalması gerektiği kanısındayım. Mümkün olursa da bunu gerçekleştirmek istiyorum. Daha sonra Fenerbahçe, Galatasaray konusuna gelindi. Ben başkandan önce ceza hukukçusuyum. Aynı zamanda bir savunma avukatlığı görevini yürütüyorum. Benim için önemli olan hukuktur. Olaylar şikeye gelince o zaman dedim ki, ‘Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın özel yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanması yanlıştır.' Siz kitaplarınızı açın, hocalarınıza sorun” dedi.

“ŞİKE YAPILMIŞ, YAPILMAMIŞ BENİ İLGİLENDİRMEZ”

Aziz Yıldırım’ın özel yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanabilmesi için silahlı suç örgütü olması gerektiğini ifade eden Yarsuvat, “Bu davada silah yoktu. Bu davanın herhangi bir noktasında görev almadım. Asliye ceza mahkemesinde yargılanabilirler dedim. Şike yapılmış, yapılmamış bu beni ilgilendirmez. Ben bunu söyledim. Bir miktar talep edilmiş, bunu vermediği için böyle bir dava açılmış dediklerini duyuyorum dedim. Ertuğrul Özkök ilk hapishaneden tahliye edildikten sonra yazdığı yazıda da böyle bir konuya temas etmiştir. Onu da tezhip ettiler. Siz duymamış olabilirsiniz, ben duydum. Ben orada ithamda bulunmuyorum. Ben sadece yürütülen hukuki prosedürün yanlış olduğunu söylüyorum ve bu da benim görevim. Ben bunu derslerde de söylüyorum. Burada da ders versem söylerim. Hukukçu sıfatıma uygun bir açıklamadır” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim