• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Efsane Başkan Cavcav Korkuttu!

Efsane Başkan Cavcav Korkuttu!
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav geçtiğimniz günlerde apğar topar hastaneye kaldırılmıştı.Efsane başkan yaklaşık 3 gündür Başkent Üniversitesi Hastanesi KOAH tedavisi görüyor.Efsane başkanın durumunun iyi olduğu ve oksijen tedavisi yapıldığı bil

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav geçtiğimniz günlerde apğar topar hastaneye kaldırılmıştı.Efsane başkan yaklaşık 3 gündür Başkent Üniversitesi Hastanesi KOAH tedavisi görüyor.Efsane başkanın durumunun iyi olduğu ve oksijen tedavisi yapıldığı bilgisi verildi.


Başkent temsilcisi Gençlerbirliğinin efsane başkanı İlhan Cavcav akciğer hastalığı nedeniyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı.CAvcav’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve oksijen tedavisi gördüğü bilgisi geldi. Edinilen bilgiye göre Cavcav, 3 gün önce sigaradan kaynaklı öksürük, nefes darlığı ve boğazda tıkanma şikayetiyle tedavi için Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne yatırıldı. O günden bu yana hastanede tedavi altında olduğu ifade edilen başkan Cavcav'a oksijen takviyesi yapıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Duayen başkanın yarın hastaneden taburcu edileceği ifade edildi.

 

8 ay önce sigarayı bırakan İlhan Cavcav, daha önce de defalarca aynı hastalıktan hastanelik olmuştu. Şeker hastalığı, solunum yetmezliği ve yüksek tansiyonu da bulunan Cavcav'ın, bunların yanı sıra akciğerlerdeki hava yollarının daralmasına bağlı olarak soluk alıp verme sırasında hava akımının kısıtlanması ile nitelenen ve kronik bir hastalık olan KOAH olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim