• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 10 °C

Emre Belözoğlu'na PFDK Şoku!

Emre Belözoğlu'na PFDK Şoku!
Sarı Lacivertli ekibin başarılı gençyıldız futbolcusu Emre Belözoğlu ve Mustafa Pektemek’in aldıkları cezalar hakkındaçok önemligelişmeler yaşanılıyor.Eskişehirspor maçında hakeme küfrettiği iddia edilen Emre Belözoğlu’nun cezasıhakkında flaş gelişmel

SİİRTAJANS.COM- Sarı Lacivertli ekibin başarılı genç yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu ve Mustafa Pektemek’in aldıkları cezalar hakkında çok önemli gelişmeler yaşanılıyor.Eskişehirspor maçında hakeme küfrettiği iddia edilen Emre Belözoğlu’nun cezası hakkında flaş gelişmeler yaşandı.PFDK’den o cezalarla ilgili açıklama geldi.

Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart gören ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Emre Belözoğlu ile Mustafa Pektemek’in cezaları ileilgili yeni gelişmeler yaşandı.PFDK’dan yapılan açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilenleri açıkladı.

 

İşte TFF'den yapılan o açıklama...

 

"GAZİANTEPSPOR Kulübü'nün 29.11.2014 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 

GAZİANTEPSPOR Kulübü teknik sorumlusu OKAN BURUK'un aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. maddesi uyarınca 02.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

 

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 30.11.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu EMRE BELÖZOĞLU'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 01.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

 

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu MUSTAFA PEKTEMEK'in, 01.12.2014 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi uyarınca 02.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

 

Emre Belözoğlu Kimdir?


Emre Belözoğlu (d. 7 Eylül 1980; İstanbul), orta saha mevkisinde oynayan Türk futbolcu. Fenerbahçe'de forma giymektedir. 2004 yılında Pele 'nin açıkladığı "Yaşayan en iyi 125 futbolcu" listesi FIFA 100 'de yer aldı.Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]
İlk milli maçına 2000 yılındaki Norveç karşısında çıktı. UEFA Euro 2000 turnuvasından sonra ilk büyük sakatlığını yaşadı. Ancak, 2002 FIFA Dünya Kupası'nda forma giydi. UEFA Euro 2008'in açılış maçında forma giyebilen Emre, bu maçta da sakatlanarak takımının yarı finale çıktığı bu turnuvanın kalan maçlarını da saha dışından izledi.Emre,şu anda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlık görevini görmektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2551 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim