• BIST 9878.43
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Ersun Yanal'dan Flaş Maç Açıklaması

Ersun Yanal'dan Flaş Maç Açıklaması
UEFA Avrupa Lİgi L GURUBU 6. Yani son maçında Leiga Varşova ile deplasmanda karşılacak olan süper takım Trabzonspor da, teknik adam olan Ersun yanal şu ifadeleri kullandı:"Bu yıl daha iyi kadroya sahibiz ve Avrupa'nın kıymetini bilen oyunculardan kurulu b

UEFA Avrupa Lİgi L GURUBU 6. Yani son maçında Leiga Varşova ile deplasmanda karşılacak olan süper takım Trabzonspor da, teknik adam olan Ersun yanal şu ifadeleri kullandı:"Bu yıl daha iyi kadroya sahibiz ve Avrupa'nın kıymetini bilen oyunculardan kurulu bir takımız. Önümüzdeki turları geçip, gidebileceğimiz yere kadar Trabzonspor'a götürmek istiyoruz"  şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, maçın oynanacağı stadyumda futbolcu Sefa Yılmaz ile basın toplantısı düzenledi. Yarın akşam grup lideriyle oynayacaklarını belirten Yanal, karşılaşmanın iki takımı gruptan hangi sıralamadan çıkaracağını belirleyeceğini söyledi. Trabzon’da oynanan ilk karşılaşmada rakiplerinin kendilerini yendiğini ifade eden Yanal, "Milli takımlardaki başarılarıyla yükselen bir Polonya futbolunu izliyoruz. Genç, yetenekli oyuncuların bulunduğu iyi bir takımla oynayacağız. Bu grupta takım oyununu oynayarak şu anda bulundukları yerin takımı olduklarını kanıtladılar. İyi oyunculardan kurulu da bir Trabzonspor takımı var ve biz yarın akşam rakibimizle grup liderliğini yakalamak için oynayacağız. Çünkü bunun ülke puanı için avantajı var. UEFA’daki puanlamanın önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim