• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 18 °C

Eski FBahçeli Uçan'dan Şok Açıklamalar!

Eski FBahçeli Uçan'dan Şok Açıklamalar!
Eski Fenerbahçeli genç yıldız futbolcu Salih Uçan'dan şok açıklamalar geldi.Yıldız futbolcu Napoli karşılaşması sonrası çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Salih Uçan şok açıklamalarıyla gündeme bomba gibi oturdu.

Roma genç takımının Napoli ile oynadığı maçta forma giyen Salih Uçan ile ilgili olarak çok önemli açıklama geldi.Takımındaki geleceği ile ilgili olarak sık sık haberler çıkan oyuncu için yapılan açıklamada önemli sözler yer aldı.

Bu sezon başı 2 seneliğine İtalyan devi Roma'ya kiralanan başarlı oyuncu ile ilgili son zamanlarda ilginç haberler çıkmaya başladı.forma şansı bulamasa da takımında mutlu olduğu bilinen genç yetenek Salih ayrılmayı düşünmüyor ama onunla ilgili haberler çıkmaya başladı.Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun Goal.com'a açıklamalarda bulundu.
Goal.com'un sorularını telefonla yanıtlayan Uzun, "Salih Uçan'la bugüne dek bu konuyu hiç konuşmadım bile. Medyada çıkan haberler doğruyu yansıtmıyor. Zaten transfer dediğiniz şey, hele hele Salih Uçan örneğindeki gibi çok taraflı sözleşmeler söz konusu olduğunda, öyle kolay olmuyor. Salih'in istemesi lazım, başka bir kulübün teklif vermesi lazım, Roma'nın ve hattâ Fenerbahçe'nin onay vermesi lâzım. Bunlardan hiçbiri yaşanmadı bile." dedi.


Bu haber toplam 3268 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim