• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 20 °C

Eski FBahçeli Yıldız Semih Gerçeği Şok Etti!

Eski FBahçeli Yıldız Semih Gerçeği Şok Etti!
Sarı Lacivertli eski yıldız futbolcu Semih Şentürk ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Yıldız futbolcunun yeniden Fbahçe’ye geleceği iddia edildi.Yıldız futbolcunun menajeri çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı Lacivertli eski yıldız futbolcu Semih Şentürk  ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Yıldız futbolcunun yeniden Fbahçe’ye geleceği iddia edildi.Yıldız futbolcunun menajeri çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu Semih Şentürk  için ortaya şok bir iddia ortaya atan menajer Ogün Erdem, tecrübeli golcünün Sarı Lacivert Fenerbahçe'ye dönmek için bir girişiminin olmadığını söyledi. Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Erdem, "Semih'in performansı ve golleri arttıkça buna benzer iddialar gündeme geldi. Aziz Yıldırım'ın 'Ben olduğum sürece kapıdan içeri giremez' dediği iddia ediliyor. Ama bu doğru değil. Biz geçen sezon, Ocak ayında, gayet dostça ayrılmıştık. El sıkışarak ayrıldık. Herhangi bir kırgınlık yok. Onlar bize çok büyük anlayış göstermişti. Biz de aynı şekilde davrandık" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim