• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • Siirt 17 °C

Eskişehirspor'dan Flaş Erkan Zengin açıklaması

Eskişehirspor'dan Flaş Erkan Zengin açıklaması
SİİRTAJANS.COM-Eskişehirspor'dan Flaş Erkan Zengin açıklamasıEskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer Erkan Zengin’in alacaklarına karşılık serbest kaldığına yönelik çıkan haberleri kesin bir dilla yalanladı.

SİİRTAJANS.COM'UN İHA'dan edindiği habere göre,Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Erkan Zengin’in alacaklarına karşılık serbest kaldığına yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Erkan Zengin’den alacaklarına karşılık serbest kalmasına yönelik bir talebin geldiğini doğrulayan Sezer, “Erkan Zengin serbest kalmadı. Bu konuda futbolcunun kendisinden bir talep geldi.

Alacaklarına karşılık bonservisini istedi. Ancak bu konuda Eskişehirspor yönetimi olarak nihai kararı vermiş değiliz. Yönetim olarak yarın bir toplantı yapacağız ve Erkan konusunda kararımızı vereceğiz. Erkan’ın alacakları için 5 Ocak Pazartesi’ye kadar süremiz var. Bu konuda da sıkıntımız yok” dedi.

Öte yandan bazı yöneticiler Eskişehirspordan yaklaşık 800 bin Avro’ya yakın alacağı bulunan Erkan Zengin için bazı takımlar ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim