• BIST 9889.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 29 °C

Etkili sosyal medya yönetimi

Etkili sosyal medya yönetimi
Instagram, sosyal medya mecraları arasında son dönemin en hızlı yükseleni. Öyle ki neredeyse artık herkes instagram kullanıyor.

Instagram, sosyal medya mecraları arasında son dönemin en hızlı yükseleni. Öyle ki neredeyse artık herkes instagram kullanıyor. Bunun bir çok nedeni var elbette. Ama özetle görsel medya her zaman yazılı medyanın önünde olmuştur. İşte Twitter bu işin biraz daha yazılı tarafını yapıyor elbette görsel paylaşmak orada da mümkün. Fakat instagram'da fotoğraf paylaşmak sadece paylaşmak değil çok daha ötesinde.

Instagram, her gün yeni bir özellik ile karşımızda. Her gün instagram'da yeni bir kampanya yapıyor firmalar, bunların hepsinin tek bir nedeni var oda instagram'ı çok sevmiş olmamız. Neden çok sevdik elbette bunun bir çok nedeni var ama aslen instagram'ı değil biz fotoğraf paylaşmayı ve fotoğraf paylaşırken çok pratik bir şekilde fotoğraf üzerinde değişiklikler yapabilmeyi ve kendi takipçi kitlemizi oluşturabilmeyi sevdik.

Sonuçta herkesin isteği popüler olmak yani ünlü olmak. Instagram'da bunun için bulunmaz bir cennet diyebiliriz. Fotoğraf paylaşarak popüler olabiliyorsunuz. Hemde çok kolay bir şekilde. Sadece bir kaç tık ile kısacası. Bu da herkesin sosyal medya ağlarının asıl kullanma nedenini ortaya koyuyor oda daha ünlü olmak. Bu doğrultu da herkes bir çok farklı yöntemi deniyor. Ve değişik yollar buluyor.

Bu yöntemleri denerken instagram takipçi konusunda bir çok kişi farklı şey söylüyor. Fakat instagram takipçi konusunda yapabileceğiniz iki yöntem mevcut. Bunlardan biri doğal yollar ile diğeri instagram takipçi işlemi ile. Doğal yollar bölümünü seçerseniz, bunun için elbette sabır ve biraz da şans gerekli. Öncelikle hesabınız da hangi tür görseller paylaşacağınızı seçmelisiniz. Ardından görseli paylaşırken instagram üzerinden fotoğrafı daha da bir profesyonel görünüme kavuşturabilirsiniz. Bunların ardından sıra geldi paylaşma bölümüne.

Görseli paylaşırken yapılması gereken iki önemli etken bulunmakta. Birincisi kesinlikle hashtag kullanımıdır. Öyle onlarca hashtag kullanmak yerine doğru ve yeterli hashtag kullanmak gerekli. Yani paylaştığınız görselin içeriğine göre hashtag kullanmalısınız ki sizin fotoğrafınızı görenler doğrudan sizin fotoğrafınız ile ilgileniyor olsunlar yani kısacası sizin fotoğrafınızı beğenme oranları artsın. Bunun yanında fotoğrafı paylaşırken dikkat edilmesi gereken ikinci püf nokta elbette görsele konum eklemek.

Çünkü sizinle aynı konumda o an bulunan veya daha sonra orada bulunan herkes instagram'da oradaki fotoğrafını paylaşırken sizin fotoğrafınızı görebilmekte. Hatta bunu Swarm gibi ortamlarda paylaşırsanız insanlar doğrudan SwarmFoursquare üzerinden sizin fotoğrafınızı görebiliyor. Yani popüler bir yerde çektirilen fotoğraf size bol takipçi olarak dönebilir. Önemli olan elbette görselin içeriği ve ilgi çekici olması.

Bu yüzden size önerim doğal yolları bir kenara bırakıp daha hızlı, daha pratik, daha hesaplı ve hepsinden önemlisi daha kolay bir şekilde fenomen olmaya çalışmanızı önermekteyim. Daha hızlı, daha pratik, daha hesaplı ve daha kolay diyorum çünkü bu yol diğer yollara göre bu kadar basit. Instagram takipçi işlemi ile normalde aylarca uğraşmanız gereken işlemleri; daha hızlı, daha pratik, daha hesaplı ve hepsinden önemlisi daha kolay bir şekilde halletmiş olacaksınız. Instagram takipçi işlemi ile 2-3 dakika içerisinde hedeflediğiniz takipçi sayısına ulaşmış olabileceksiniz.

Üstelik bu yöntem ile instagram takipçi sayesinde kolayca takipçilere ulaşmak dışın da herhangi bir kişisel bilgi veya şifrenizi vermenize gerek yok. Bu da hesap güvenliğiniz açısından önemli bir faktör. Sonuç olarak bakıldığın da işlemi sayesinde hiç kimseyi takip etmeden kimse ile uğraşmadan kısacası daha hızlı, daha pratik, daha hesaplı ve daha kolay bir şekilde instagram takipçi işlemini yapmış olacaksınız. Bunların yanında herhangi bir şekilde bekleme derdiniz veya düzenli bir şekilde her gün uğraşma derdiniz de olmayacak.

Bu size hem bir güç katacak, hem de sizi instagram takipçi konusun da daha da ileriye taşıyacaktır. Saatler içerisin de takipçilerinize ulaştığınız da ise siz sadece arkanıza yaslanıp gelen takipçileri izleyeceksiniz. Bu da size ayrı bir özgüven ve mutluluk verecektir. Sonuç olarak düşünüldüğün de instagram takipçi işlemi sayesin de hem garantili bir şekilde sayınızı arttırmış olacaksınız, hem de normalde aylarca sürecek bir çok farklı işin sadece iki üç saat gibi bir süre de bitmiş olmasına olanak sağlamış olacaksınız.

Yani kısacası doğal yollara göre hem hızlı hem pratik hem de hesaplı olan bir yöntemden bahsediyoruz bu noktada. Bu da elbette herkesin aklına bunu getirmektedir. Bu şekilde düşündüğümüz zaman ise instagramtakipçi işlemi sayesinde şuan tam istediklerinizi yapabilmiş olacak ve daha hızlı ve saatler içerisin de fenomen haline gelebileceksiniz. Bu da sonuç olarak sizi daha ünlü biri haline sokacaktır.

Bu haber toplam 2029 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim