• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

F.Bahçeli Yıldız Webo'dan Şok Gelişme!

F.Bahçeli Yıldız Webo'dan Şok Gelişme!
Fenerbahçe'nin Bayburt İl Özel İdare ile oynadığı Türkiye Kupası maçında sakatlanan sarı lacivertlilerin Kamerunlu forveti Webo’nun sağlık durumuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahe'nin Kamerunlu forveti Webo'da bugün yapılan tetkikler sonucu ö

Fenerbahçe'nin Bayburt İl Özel İdare ile oynadığı Türkiye Kupası maçında sakatlanan sarı lacivertlilerin Kamerunlu forveti Webo’nun sağlık durumuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahe'nin Kamerunlu forveti Webo'da bugün yapılan tetkikler sonucu ödem olduğu tespit edildi.Pierre Webo'nun sağ arka adalesinde ödem ve yırtık tespit edildi. Webo'nun adalesinde ödem tespit edildi. 

Fenerbahçe'nin Bayburt İl Özel İdare ile oynadığı Türkiye Kupası maçında sakatlanan sarı lacivertlilerin Kamerunlu forveti Webo bu hafta ligde oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Yıldız oyuncunun çekilen MR'sinde sağ üst arka adalesinde ödem tespit edildi. Yarın yapılacak antrenmanda siyahi oyuncuya bir takım testler uygulanacak. Ancak Webo'nun Kayseri Erciyesspor deplasmanına götürülmeyeceği de gelen haberler arasında.  

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim