• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • Siirt 27 °C

FBahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu Bombaladı!

FBahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu Bombaladı!
Fbahçe Spor Kulübü basın sözcüsü Mahmut Uslu katıldığı bir TV programında çok çarpıcı ve çok iddialı açıklamalarda bulundu.Mahmut Uslu’nun şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.Mahmut Uslu şok açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

SİİRTAJANS.COM- FBahçe Spor Kulübü basın sözcüsü Mahmut Uslu katıldığı bir TV programında çok çarpıcı ve çok iddialı açıklamalarda bulundu.Mahmut Uslu’nun şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.Mahmut Uslu şok açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

FB TV kanalına açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu çok iddialı açıklamalarda bulundu.Uslu birlikte hareket ettikleri müddetçe kendilerini hiçbir gücün engel koyamayacağını şok sözlerle dile getirdi.Uslu’nun şok açıklamaları olay yarattı. Uslu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, sportif olarak mücadele ettiklerini  ancak bu mücadelenin dışında da bazı gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Biz bu  tür şeyleri anlayamıyoruz. Yani hiçbir şey olmadan yeni kanunlar çıkarıyorlar.  Yeni yeni birtakım yönetmelikler yayınlıyorlar. Ama normal pratikte geçerliliği  olmayan şeyler de yapılıyor. Bunlar kamuoyunda maalesef yanlış da anlaşılıyor" dedi.

Başarılı bir sezon geçirmek istediklerini anlatan Mahmut Uslu, "Biz  güçlü, birlikte olduğumuz müddetçe, bizi engelleyecek herhangi bir güç  görmüyoruz. İnşallah bu sene de başarılı bir sezon geçireceğiz. Bir de biz her  branşta şampiyonluğa oynuyoruz. Bu kolay iş değil. Tabii ki insanlar bize rakip  çıkıyor, bize karşı, bizim şampiyon olmamamız için uğraşıyorlar. Ama biz birlikte  olduğumuz müddetçe bunların üstesinden geliriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim