• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

FBahçeli İsmail Kartal'dan Dobra Dobro Açıklamalar!

FBahçeli İsmail Kartal'dan Dobra Dobro Açıklamalar!
Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maçında ardından açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maçında ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Bayburt Grup Özel İdare maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Buraya kazanmak için gelmiştik. 


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Buraya kazanmak için gelmiştik. İlk maçımızda evimizde Kayseri'ye mağlup olduktan sonra bu maçı mutlak kazanmak istiyorduk. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek, finale çıkmak, hatta kupayı kazanmak için hedef koyduk. Bu hedef doğrultusunda ara ara gençlere de şans vermeyi düşünüyorduk. Bu yönde planlama yaptık. Sahada iyi mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu bize moral oldu" dedi.


Kartal, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifasıyla ilgili bir soruya da "Sizden duyuyorum" yanıtını verdi. Kartal, "Hakemlerden memnun musunuz?" sorusunu yanıtlarken de şunları söyledi:


"Hakemler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Onu federasyon, kulüpler birliği, ne olduğunu... Ben sahanın içindeyim. İşimi yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince, aklımın yettiğince futbolun içinde olmak, kulübüme ve Türk futboluna hizmet etmek istiyorum"

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim