• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Fenerbahçeli Yıldızdan Bomba Transfer Açıklaması

Fenerbahçeli Yıldızdan Bomba Transfer Açıklaması
TÜrkiyenin en iyi takımlarından birisi olan Fenerbahçe ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe de son dakika gelişmeler. FEnerbançenin Hollandalı Tecrübeli yıldız oyuncusu Forveti olan DİNK Kuyt basına sızan TRansfer iddialar

TÜrkiyenin en iyi takımlarından birisi olan Fenerbahçe ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe de son dakika gelişmeler. FEnerbançenin Hollandalı Tecrübeli yıldız oyuncusu Forveti olan DİNK Kuyt basına sızan TRansfer iddialarına konusunda şoke eden çok önemli açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.


Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Dirk Kuyt, “Galibiyetten dolayı son derece mutluyuz. Maçın zorlu olacağını biliyorduk ki, öle de oldu.  İstediğimiz kadar iyi performans ortaya koyamadık. Fenerbahçe gibi takımlar istedikleri performansı ortaya koyamadıkları maçı da kazanırlarsa muazzam avantaj haline gelir.Bu bize güven veriyor.  Sahada göstermek istediğimiz kalite bu değildir. Futbolda en önemlisi kazanmaktır. 2 maç evimizde. Umarım tüm taraftarlarımız stada gelirler. Taraftarlarımızla beraber Sivasspor maçındaki kaliteli oyunumuz tekrar sahaya koyabiliriz” dedi.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim