• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • Siirt 22 °C

Fenerbahçenin Eski Yıldız Oyuncundan Bomba Gelişme!

Fenerbahçenin Eski Yıldız Oyuncundan Bomba Gelişme!
TÜrkiyenin en iyi takımları arasında birisi olan Fenerbahçe ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. İTalya birinci futbol ligi olan yani seri A takımlarından olan ROmanın sezon başında SArı Lacivert yani fenerbahçeden kiraladığı Türk yı

TÜrkiyenin en iyi takımları arasında birisi olan Fenerbahçe ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. İTalya birinci futbol ligi olan yani seri A takımlarından olan ROmanın sezon başında SArı Lacivert yani fenerbahçeden kiraladığı Türk yıldız oyuncu Salih UÇan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı.


Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç oyuncunun transferiyle ilgili haberleri yalanladı. Uçan'ın Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'yle yaptığı görüşmede, "kiralanacaksa eski takımına dönmek istediği" yönünde bir talebinin olmadığını vurgulayan Uzun, medya organlarında yer alan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Uçan'ı herhangi bir takımın istemesi veya eski takımına dönmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Uzun, "Öyle bir isteği, görüşmesi olmadı. Bir teklif gelirse değerlendirilir ama şu anda Salih, Roma'nın oyuncusu. Devam ediyor" dedi.

Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim