• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Fenerbahçenin Hollandalı Yıldızından Flaş Beyenatlar

Fenerbahçenin Hollandalı Yıldızından Flaş Beyenatlar
FEnerbahçenin HOllandalı yıldızı olan Dirk Kuyt ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Dİrk Kuyt, ligindeki galibiyet serisini sürdürerek ilk yarıda kalan iki müdacelesi 6 puan ile bitirmek istemekte olduğunu belirtti bu çok önemli b

FEnerbahçenin HOllandalı yıldızı olan Dirk Kuyt ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Dİrk Kuyt, ligindeki galibiyet serisini sürdürerek ilk yarıda kalan iki müdacelesi 6 puan ile bitirmek istemekte olduğunu belirtti bu çok önemli beyenatı gündemde çok konuşulacağa benziyor. ŞAmpiyonluk yaışı için de konuşan kuyt şu ifadeleri kullandı:"Kendi mücadelelerimizi kazanırsak bizi kimse durduramaz" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı Yıldızı Dirk Kuyt, şampiyonluğa en yakın takım olduklarını iddia etti.

İstanbul'da yaşamaktan ve Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu aktaran Kuyt,  ligteki zirve yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hollandalı yıldız; “3 maçlık bir galibiyet serimiz var ve iyi bir form grafiği yakaladık. Evimizde üst üste 2 maç oynayarak ligin ilk yarısını bitireceğiz. Bu maçları kazanmak adına tüm gücümüzü sahaya yansıtmalıyız” dedi.

Bu haber toplam 1840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim