• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Futbol Tarihinde Görülmemiş Transfer!

Futbol Tarihinde Görülmemiş Transfer!
Manisa 2. Amatör Liginde yapılan transfer gündeme bomba gibi düştü.Çıkrıkçıspor ile Kotanspor arasında yapılan ilginç transfer oldukça dikkat çekti.Çıkrıkçıspor, Kotanspor’dan 24 yaşındaki futbolcu Ahmet Eren’i 3 küçükbaş hayvan karşılığında transfer etti

SİİRTAJANS.COM- Manisa 2. Amatör Liginde yapılan transfer gündeme bomba gibi düştü.Çıkrıkçıspor ile Kotanspor arasında yapılan ilginç transfer oldukça dikkat çekti.Çıkrıkçıspor, Kotanspor’dan 24 yaşındaki futbolcu Ahmet Eren’i 3 küçükbaş hayvan karşılığında transfer etti.

Turgutlu'nun Çıkrıkçı mahallesindeki kulüpte Ahmet Eren için düzenlenen imza töreninde konuşan Çıkrıkçıspor Kulübü Başkanı Ayhan Oğuz, ilçedeki futbol turnuvasında izleyip beğendikleri futbolcuyu transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.Ahmet Eren'i kendilerini tercih ettiğinden memnuniyet duyduklarını kaydeden Oğuz, "Ona güveniyoruz ve inanıyoruz. Kulübümüz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.Ahmet Eren de Çıkrıkçıspor'un başarısı için mücadele edeceğini belirterek, "Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Törenin ardından Ahmet Eren transfer ücreti olarak aldığı üç küçükbaş hayvanla kulüpten ayrıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1639 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim