• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

G.SARAY'dan Olympiakos maçı ile ilgili şok gelişme

G.SARAY'dan Olympiakos maçı ile ilgili şok gelişme
sürekli olarak başarıları ile spor gündemine gelen Galatasaray ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. GAlatasaray kulubü, THY Avrupa Liginde seyirciiz oyananacak olan Olymiakos öncesi taraftarlara bir duyuru yayınlandığı ortaya çıktı bu çok önemli

sürekli olarak başarıları ile spor gündemine gelen Galatasaray ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. GAlatasaray kulubü, THY Avrupa Liginde seyirciiz oyananacak olan Olymiakos öncesi taraftarlara bir duyuru yayınlandığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler spor gündemini çalkaladı.

 Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuru şöyle:

“Galatasaray Liv Hospital’ın Olympiakos ile evinde oynayacağı Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu 10. hafta karşılaşmasının biletleri 5 Aralık’ta Biletix üzerinden satışa çıkarılmıştı.

Kızılyıldız maçında yaşanan olayların ardından Euroleague Disiplin Komitesinin 9 Aralık’ta takımımıza bu tarihten sonraki üç iç saha maçını seyircisiz oynama cezası vermesinden ötürü taraftarımız bu karşılaşmada tribündeki yerini alamayacak ve taraftarımızın Olmypiakos maçı için Biletix satış kanallarından yapılan satışların iadesi Biletix tarafından yapılacaktır. Biletini teslim almış olan taraftarların biletlerini Biletix perakende satış noktalarına iade etmeleri gerekmektedir. Biletini teslim almamış olan taraftarların ücret iadesi işlemde kullanılan kredi kartına otomatik olarak iade edilecektir.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim