• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 18 °C

Galatasaray Maçına Şok Erteleme!

Galatasaray Maçına Şok Erteleme!
Sutopu LEN Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda hafta sonu yapılması planlanan Sırbistan’ın Partizan takımıyla Galatasaray arasındaki maç güvenlik sebebiyle ertelenmek zorunda kaldı.Galatasaray ertelenen maç şoku yaşıyor.

SİİRTAJANS.COM- Sutopu LEN Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda hafta sonu yapılması planlanan Sırbistan’ın Partizan takımıyla Galatasaray arasındaki maç güvenlik sebebiyle ertelenmek zorunda kaldı.Galatasaray ertelenen maç şoku yaşıyor.

Galatasaray'ın basketbol maçı evvelinde yaşanan taraftar cinayeti akabinde maçın ertelenmesine neden oldu.Galatasaray ile Partizan arasında oynanması beklenen maçın ertelenmesi gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılması gereken karşılaşma, daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.

Partizan Kulübü, Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç'in yaşamını yitirmesinin ardından, Avrupa Sutopu Federasyonu'ndan, karşılaşmanın güvenlik koşullarının daha elverişli olduğu ileri bir tarihe ertelenmesi talebinde bulunmuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim