• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Galatasarayda Bomba Gelişmeler O Yıldızlar Kadro Dışı

Galatasarayda Bomba Gelişmeler O Yıldızlar Kadro Dışı
Spor Toto süper ligin en iddialı takımlarından birisi olan Galatasaray da çok sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Florya metin oktay tesislerinde toplandıktan sonra atatürk havalimaından alanyaya hareket ettile. Süper takım galatasaray da bazı yı

Spor Toto süper ligin en iddialı takımlarından birisi olan Galatasaray  da çok sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Florya metin oktay tesislerinde toplandıktan sonra atatürk havalimaından alanyaya hareket ettile. Süper takım galatasaray da bazı yıldız futbolcular alanya da taıma dahil olmadığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler spor gündeminde çok geniş bir yankı uyandırdığı ortaya çıktı.

 

Galatasaray'da devre arası tatili sonrası sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce yapılan planlamaya göre bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelmesi beklenen futbolcuların, kamp için ayrı ayrı seyahat edebileceği açıklandı. Antrenmanın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından iptal edildiği oyunculara iletildi. Sarı-Kırmızılı ekibin yarın kamp yapılacak Alanya'ya geçeceği duyuruldu. Oyunculara ise, "İsteyen tesislere gelip, kafileye dahil olsun. İsteyen ise yarın Alanya'da olsun" şeklinde bilgi verildi.
GÖKHAN ZAN, VEYSEL SARI VE UMUT GÜNDOĞAN KADRODA YOK

Galatasaray'ın yollarını ayırmayı kararlaştırdığı Gökhan Zan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan ile Aydın Yılmaz, Alanya kampının kadrosuna alınmadı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Kamerunlu futbolcu Aurelien Chedjou da kamp kadrosunda bulunmadı.

Bu haber toplam 3936 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim