• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 10 °C

Galatasarayda Bomba Selçuk İnan Gelişmesi

Galatasarayda Bomba Selçuk İnan Gelişmesi
Galatasaray takımının çok önemli süper yıldız oyuncuları arasında yer almakta olan Selçuk İnan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Prandell ile ufak sürtüşme yaşadığı iddia edilen yıldız oyuncu Galatasarayın başına hamza hamzaoğlu gelir gelmez s

Galatasaray takımının çok önemli süper yıldız oyuncuları arasında yer almakta olan Selçuk İnan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Prandell ile ufak sürtüşme yaşadığı iddia edilen yıldız oyuncu Galatasarayın başına hamza hamzaoğlu gelir gelmez sahalara döndü önemli gelişmeler yaşanıldı.

 Taraftarın iki sezon önce oyun tarzının Xavi’ye benzetilmesi nedeniyle Xelçuk lakabını taktığı Selçuk İnan,Hamza Hamzaoğlu’nun dönüşüyle birlikte farklı bir kimliğe büründü.

Tecrübeli futbolcu, her ne kadar 90 dakika boyunca sezonun genelinden daha etkili bir performans ortaya koymasa da, skora doğrudan etki etti.
2 GOL BİRDEN ATTI

Özellikle ilk golde kullandığı frikik, jenerik olacak cinstendi. Ardından bir de penaltı golü kaydeden Selçuk İnan, bu sezon ilk kez skor üretmeyi başardı.

Böylece son haftalarda sürekli ıslıklandığı Türk Telekom Arena’da bu kez alkışlanan Selçuk İnan, derin bir nefes almış oldu.

Bu haber toplam 2732 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim