• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

Galatasaray'dan Şok Olympiakos Açıklaması

Galatasaray'dan Şok Olympiakos Açıklaması
Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Galatasaydan çok önemli olypikakos beyantı gündemde çok konuşuacak. Galatasaray kulübü, daha önceden satışa çıkarılan fakat cezası sebebi ile seyircisiz oynanacak olan Olypiakos maçnının biletlerinin ü

Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Galatasaydan çok önemli olypikakos beyantı gündemde çok konuşuacak. Galatasaray kulübü, daha önceden satışa çıkarılan fakat cezası sebebi ile seyircisiz oynanacak olan Olypiakos maçnının biletlerinin üçretlerini iade edeceklerini açıkladı  bu çok önemli gelişmeler spor gündeminde ço konuşulacağa benziyor.

Kızılyıldız maçında yaşanan olayların ardından Euroleague Disiplin Komitesinin 9 Aralık'ta takımımıza bu tarihten sonraki üç iç saha maçını seyircisiz oynama cezası vermesinden ötürü taraftarımız bu karşılaşmada tribündeki yerini alamayacak ve taraftarımızın Olmypiakos maçı için Biletix satış kanallarından yapılan satışların iadesi Biletix tarafından yapılacaktır. Biletini teslim almış olan taraftarların biletlerini Biletix perakende satış noktalarına iade etmeleri gerekmektedir. Biletini teslim almamış olan taraftarların ücret iadesi işlemde kullanılan kredi kartına otomatik olarak iade edilecektir.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim