• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Geceye Arjantin'liler Damga Vurdu

Geceye Arjantin'liler Damga Vurdu
Şampiyonlar Ligi E Grubu Manchester City sahasında lider Bayern Münih'i ağırladı.Maça hızlı başlayan İngiltere ekibiCity oldu.Gecenin yıldızı ise Kun Agüero oldu.

Şampiyonlar Ligine istediği gibi başlayamayan İngiltere ekibi Manchester City E grubunda hiç galibiyet alamadı ve son sırada bulunuyordu.Manchester City kendi evinde lider Bayern Münih'i ağırladı.Maça ev sahibi hızlı başladı.Arjantin'li golcüsü Agüero'nun penaltı golüyle skoru bir sıfır yaptı.

 

Yıldızlarında yoksun olan Manchester City rakip takımın defansını bir türlü aşamıyordu.Rakip takım 10 kişi kalmasıyla da skoru artırmak için Bayern Münih kalesine daha fazla yüklenmeye başladı.İlk yarının son dakikalarında yıldız oyuncusu Xabi Alonsu'nun Frikik golüyle skoro 1-1 yaptı.Daha sonra  Lewandowski'nin golüyle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Ama maç bitmemişti sahaya tekrar Arjantin'li golcü Kun Agüero çıktı.Durumu eşitleyen golü attı.Herkez maçın bu skorla biteceğini düşünürken Sahneye tekrar yıldız golcü Agüero çıktı.Durumu 3-2 yaparak maçı kazandılar.

Şampiyonlar Liginde diğer bir mücadele ise Barcelona'nın 5-0 kazandığı maçta rekorları alt üst eden Messi'nin hatrick yapdığı maç vardı.Attığı 3 golle Şampiyonlar Ligi'nin en golcü ünvanını Raul'dan alarak birinci sırayı aldı.Arjantin lilerin hatrick yaptığı gecede takımlarını zafere ulaştırdılar.

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim