• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 13 °C

GS Başkan Yardımcısından Bomba İtiraf

GS Başkan Yardımcısından Bomba İtiraf
NTV Spor'a konuşan Albayrak, Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirtirken Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi. Abdurrahim Albayrak, kadroya dahi alınmayan Pandev'in çok iyi para aldığın

NTV Spor'a konuşan Albayrak, Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirtirken Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi. Abdurrahim Albayrak, kadroya dahi alınmayan Pandev'in çok iyi para aldığını ve bu yüzden göndermelerinin zor olduğunu itiraf etti. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Goran Pandev için iyi oynama ihtimali olduğunu fakat Yasin'in kiralık olarak gideceğini duyurdu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulüpteki transfer çalışmaları hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Goran Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını, bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirten Albayrak, Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi. Galatasaray Başkan Yardımcısı, Yasin Öztekin, Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın durumları konusunda da bilgi verdi.

"Pandev'in gitmesi çok zor"

Son dönemde kadroya alınmayan Goran Pandev hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Gitmesi çok zor. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Galatasaray'dan yüklü miktarda para alıyor. 1 maç oynasın bakalım. İyi performans gösterirse o zaman niye satalım. Pandev kumaşı iyi olan bir futbolcu" dedi.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim