• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

GSaray'da Bomba Transfer Atağı!

GSaray'da Bomba Transfer Atağı!
Sarı Kırmızılı ekipte yeni transferler için kollar sıvandı.Devre arasında yapılacak olan transfer haberlerinde çok sürpriz isimler yer alıyor.G.Saray devre arasında yapacak olan transferler şimdiden çok büyük bir merak konusu oldu.

Sarı Kırmızılı ekipte yeni transferler için kollar sıvandı.Devre arasında yapılacak olan transfer haberlerinde çok sürpriz isimler yer alıyor.G.Saray devre arasında yapacak olan transferler şimdiden çok büyük bir  merak konusu oldu.

GSaray devre arasında Hamburglu yıldız futbolcu Tolgay Ali Arslan masaya oturacağı iddia edildi.Cimbom o yıldız futbolcu için düğmeye bastı.Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ı Karabükspor'a vermek için transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray'da takıma yapılacak takviyeler için de ilk hedef belli oldu. Sarı kırmızılı yönetimin devre arasında kadrosuna katmak istediği isimlerin başında gelen Hamburg'un Türk orta saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan, Alman basınına verdiği demeçte takımdan ayrılacağını açıkladı. Geçen sezonun devre arasında Hakan Çalhanoğlu'yla birlikte Hamburg'tan transfer edilmek istenen Tolgay, o dönem kendisi için istenilen 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli yüzünden sarı kırmızılıların kapısından dönmüştü. Galatasaray'ın bulunduğu ekonomik durum sebebiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara yöneleceği öğrenilirken devre arasında bu isimleri kulüplerinden çok az bir bonservis bedeli ödeyerek alabileceği de belirtiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim