• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Siirt 19 °C

GSaray'lı Wesley Sneijder ile ilgil BOMBA iddia

GSaray'lı Wesley Sneijder ile ilgil BOMBA iddia
Sarı Kırmızılı takımın genç yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile ilgili şok gelişmeler yaşanmakta.Yıldız gözde futbolcunun GSaray ile yollarına devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu.ünlü futbolcunun Türkiye’de çok mutsuz olduğu ve ...

Siirt Ajans Sarı Kırmızılı takımın genç yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile ilgili şok gelişmeler yaşanmakta.Yıldız gözde futbolcunun GSaray ile yollarına devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu.ünlü futbolcunun Türkiye’de çok mutsuz olduğu ve Yolanthe Cabau'nun da Türkiye’den ayrılmak istediği iddia edildi.


GSaray'lı Wesley Sneijder ile ilgil BOMBA iddia Galatasaray'ın yıldızı olan Wesley Sneijder'e İngiltere’nin ardından İtalya’dan teklif geldi. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Maximiliano Allegri’nin Hollandalı futbolcuyu istediğini yazdı.

 

Gazete, Sneijder’in Türkiye’de mutsuz olduğunu ve İtalya’ya dönmek istediğini de kaydederken, hayat arkadaşı Yolanthe Cabau’nun da Türkiye’den ayrılmak istediğini iddia etti.Tuttosport, Allegri’nin Inter’in 2010’da İtalya Ligi, İtalya Kupası ve şampiyonlar ligi’ni kazanmasında büyük rol oynayan Sneijder’i transfer listesinin başına koyduğunu ifade etti.

Sneijder, 2009-13 yılları arasında İtalya’da Inter formasıyla 116 maçta 22 gol atıp, 36 asist yapmıştı.

Tuttosport, Allegri’nin Inter’in 2010’da İtalya Ligi, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasında büyük rol oynayan Sneijder’i transfer listesinin başına koyduğunu belirtti.

Sneijder, 2009-13 yılları arasında İtalya’da Inter formasıyla 116 maçta 22 gol atıp, 36 asist yapmıştı.

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim