• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • Siirt 18 °C

GSaraylı Yıldız Futbolcu Selçuk İnan Transferi Şok Etti!

GSaraylı Yıldız Futbolcu Selçuk İnan Transferi Şok Etti!
Sarı Kırmızılı yıldız futbolcu Selçuk İnan ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.İnter ile gündeme gelen Selçuk İnan transferiyle ilgili İtaltan kulübünden şok bir açıklama geldi.

Son zamanlardaki formsuzluğuyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen GSaraylı yıldız futbolcu Selçuk İnan dünyaca ünlü İtalyan devi İnter ile anılmaya başladı ve gündeme bomba gibi düştü.İnter kulübünden transfer iddialarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Selçuk İnan'ın Inter'e transferi hakkında İtalyan kulübünden açıklama geldi.

Son haftalarda yükselen formuyla taraftarın tekrar sahiplendiği Selçuk İnan'ı eski hocası Mancini'nin Inter'e istediği iddia edilmişti. Bu iddiayı gündeme getirense İtalyan basını olmuştu.
Ara transfer dönemi yaklaşırken bu iddialar artmaya başladı. Selçuk'u transfer edecek misiniz sorusuna Inter'in Sportif Direktörü Piero Ausilio yanıt verdi.

Piero Ausilio, "Selçuk'u transfer edeceğimize dair aldığımız bir karar yok. Mancini ile ara dönem transfer planını yaptıktan sonra çalışmalara başlayacağız. Dolayısıyla Galatasaray ile bir temasımız söz konusu değil" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6747 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim