• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Hikmet Karaman'dan flaş sözler

Hikmet Karaman'dan flaş sözler
SİİRTAJANS.COM-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, olay yaratacak FLAŞ beyanlarda bulundu.

Adı Galatasaray ile anılan ama Hamza Hamzaoğlu'nun göreve getirilmesi ile hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman'dan flaş beyanatlar geldi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'dan çok tartışılacak sözler sarf etti. Karaman, "Galatasaray Hamza hoca ile iyi yolda gidiyor. Bundan önce gelip orada şampiyon olanlar nara atmasın!" diye konuştu.

Bir dönem adının geçtiği Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevine Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesini yorumlayan Karaman, "Galatasaray Hamza hoca ile iyi yolda gidiyor. Bundan önce gelip orada şampiyon olanlar nara atmasın. Takımdaki iyi oyuncularla 'Ben bunu yaptım' diye kimsenin nara atmasına gerek yok. İyi bir takım elinde olduğunda, taraftar desteği, spor sayfalarında birinci ikinci başlıkta yer ediniyorsan, işini de iyi yapıyorsan ülkedeki Türk teknik adamlarının birçoğunun oralarda başarılı olacağına inanıyorum. Geçmişte şampiyonluk yaşayanlar hikaye anlatmasın. Şans verilince birileri bir şey yapabileceğini ortaya koyuyor. İyi takım, iyi futbolcu, iyi yönetim ve destek, eşittir şampiyonluk" dedi.

Bu haber toplam 4745 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim