• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Siirt 17 °C

IŞİD'in Şok Seks Kölesi Rehberi!Şok Etti!!!

IŞİD'in Şok Seks Kölesi Rehberi!Şok Etti!!!
(IŞİD) Irak Şam İslam Devleti seks kölesi rehberiyle gündeme bomba gibi düştü.IŞİD için savaşan sözde cihatçı askerleri seks kölesi olarak kullandıkları esir kadınlara nasıl davranmaları gerektiğine dair detaylı bir rehber yayımladı.IŞİD’in şok seks köles

(IŞİD) Irak Şam İslam Devleti seks kölesi rehberiyle gündeme bomba gibi düştü.IŞİD için savaşan sözde cihatçı askerleri seks kölesi olarak kullandıkları esir kadınlara nasıl davranmaları gerektiğine dair detaylı bir rehber yayımladı.IŞİD’in şok seks kölesi rehberi gündemde bomba etkisi yarattı.

Hürriyet gazetesinden Birce Boran’ın haberine göre “Köle alımı ile ilgili soru ve cevaplar” başlıklı rehberin IŞİD’in basım evi Al-Himma tarafından basıldığı ve 3 Aralık’tada militanlarına dağıttığı iddia edildi.IŞİD’in şok seks kölesi rehberi gündemde bomba etkisi yarattı. Uzmanlar, rehberin militanlara yaz aylarında örgüt tarafından ele geçirilen Yezidi kadınlarına nasıl davranmaları gerektiğini öğretmek için yazıldığını tahmin ettiklerini söyledi.

 

Rehberde sadece inançsız kadınların seks kölesi olarak kullanılabileceğinin altı çizilirken, köle kadınlarla “cinsel ilişkiye girmenin ve onları alıp satmanın” İslami kurallara uygun olduğu öne sürüldü.

 

Rehberde militanların ele geçirdikleri bakire kadınlarla hemen cinsel ilişkiye girebileceği ancak “Kadının bakire olmaması durumunda cinsel ilişkiye girmeden önce rahminin temizlenmesi gerektiği” iddia edildi.

ABD merkezli Ortadoğu Medya Araştırmaları vakfının ele geçirip internet sitesinde yayımladığı rehberde militanların ergenliğe ulaşmamış kölelerle cinsel birleşme yaşamaması gerektiği ancak onlardan “cinsel birleşme yaşamadan” faydalanabilecekleri belirtildi.

 

Akraba olan kadınların aynı kişi tarafından köle olarak alınabileceğini ifade eden rehber, “Bir erkeğin akraba olan köle kadınlarla aynı anda cinsel ilişkiye girmemesi gerektiğini” belirtti.Rehberde seks kölesi olarak kullanılan kadınların “Diğer tüm mallar gibi kişinin ailesine miras bırakılabileceği” belirtilirken, bir oğulun babasından miras aldığı bir köle ile cinsel ilişkiye girmemesi, sadece kadının hizmetlerinden yararlanması gerektiği de bildirildi.

 

Köle kadınların disiplin amacıyla dövülebileceğinin belirtildiği rehberde, “İşkence ve zevk amaçlı dayak atmanın ise yasak olduğu” açıklandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim