• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • Siirt 13 °C

İstanbullular İçin Kritik KAR İkazı şok etti

İstanbullular İçin Kritik KAR İkazı şok etti
TÜrkiye kış ayının etkisine girmesi ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı bu gelişmeler Türkiye gündeminde geniş bir yankı uyandıracağa benziyor.İstanbulluların merakla beklediği kar yağışı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.Meteoroloji uzmanlarınd

İstanbulluların merakla beklediği kar yağışı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.Meteoroloji uzmanlarından yapılan açıklamaya göre yağışı İstanbulluların kapısını çalmaya az kaldı.İşte o açıklamalar.

Meteoroloji Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Ahmet Köse, "Şu an itibarıyla yakın bir tarihte İstanbul'un kar yağışı alması beklenmiyor, 15-20 Ocak 2015'den itibaren İstanbul kar yağışı  alacak" dedi.

 

 İstanbul'un kışının genellikle ocak ortasında başladığını ifade eden  Köse, şunları kaydetti:

 

     "Şu an itibarıyla yakın bir tarihte İstanbul'un kar yağışı alması  beklenmiyor, 15-20 Ocak 2015'den itibaren İstanbul kar yağışı alacak. Geçtiğimiz  yıllarda bu tarihlerde bir günlük kar yağışı alıyorduk. Bu sene bizi teğet geçti.  Kartepe, Kartalkaya o tarafların tamamı aldı ama İstanbul'u teğet geçti. 28  Aralık'ta yine bir soğuk hava dalgası var, yine yağışlar görülecek. İstanbul  klasik kış yağışlarını yağmur şeklinde alacak."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4560 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim