• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

İşte İsmail Kartal'ın forvet adayları!

İşte İsmail Kartal'ın forvet adayları!
SİİRTAJANS.COM-Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Mersin maçı sonrası devre arası forvet transfer edebiliriz diyerek transfer sinyalini çaktı.

SİİRTAJANS.COM-Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Mersin maçı sonrası devre arası forvet transfer edebiliriz diyerek transfer sinyalini çaktı.

Bu sözlerin ardından gözler Fenerbahçe'nin devre arası transfer de alınacak forvetin kim olacağına çevrildi.Basında bir çok isim gündeme atılmış durumda.

Sow'un Afrika Uluslar Kupasına gidecek olmasından ve Emenike ve Webo'nun sakatlıkları ayrıca bu oyuncularından kupaya gitme olasılıkları sebebiyle F.Bahçe'de forvet sıkıntısı tavan yapacak.

Peki kulüple adı geçen bu forvetler kim?

Alexandre Pato: Bu iddia geçtiğimiz hafta Brezilya basınından geldi. Yıldız oyuncu Milan'da kendisini "Pato" yapan günlerini kiralık oynadığı Sao Paolo'da mumla arıyor. 25 yaşında ve hala genç. Ancak devre arasında Fenerbahçe'ye gelmesi çok zor. Yabancı kontenjanı ilk sorun. Emenike, Sow, Kuyt ve Webo varken bir yabancı forvetin daha gelmesi mantıksız. Mutlaka bu forvetlerin en azından biri gönderilmeli... En sorunlu oyuncu gözüken Emenike'yi göndermeyeceğini açıklayan başkan Aziz Yıldırım, Pato gibi maliyetli ve riskli bir oyuncuyu transfer etmez!

Ömer Ali Şahiner: Torku Konyaspor'un 23 yaşındaki forvetinin sağ kanatta oynama özelliği de bulunuyor. Kuyt'ın yaşlı olması, çalışkanlığına rağmen yeteneklerinin sınırlı olması ve kulübedeTürk bir forvet olmaması, onun Fenerbahçe'ye gelmesinin zor olmadığının kanıtı. Ömer Ali Şahiner, bu sezon 12 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Muhammet Demir: 22 yaşındaki Gaziantepsporlu forvetin ismi birçok kez Sarı Lacivertliler ile anıldı ancak genç oyuncu sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı. Bu nedenle transfer şimdiye kadar hep askıya alındı. Fakat genç yaşı ve bu sezon 11 maçta 5 gollük performansıyla İsmail Kartal'ın mutlaka kadrosunda görmek isteyeceği isimlerden.

Bu haber toplam 2799 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim