• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Karabükspor Balıkesir maçına 2 skandal damga vurdu

Karabükspor Balıkesir maçına 2 skandal damga vurdu
Karabükspor Balıkesirspor maçına 2 skandal olay damgasını vurdu.Son dakikada attığı golle kazanan Balıkesirspor hanesine 3 puan yazdırdı..

SİİRTAJANS-Karabükspor Balıkesirspor maçına 2 skandal olay damgasını vurdu.Son dakikada attığı golle kazanan Balıkesirspor hanesine 3 puan yazdırdı..

 

Balıkesirspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kasımpaşayı devirdikten sonra bu haftada deplasmanda Karabükspor'u devirmeyi başardı.

Üst üste 2.galibiyetine imza atan Balkes alt sıralardan kurtulma ümidinide artırmış oldu.Karabükspor'un net bir golünün verilmediği mücadele de

Kardemir Karabükspor-Balıkesirspor maçında misafir takım ikinci yarıya 10 şahıs başladı. Tedavisi sürdüğü için oyuna 2 dakika geç eklenen Hasan Hatipoğlu, 2 dakika sonra ağrıları artınca oyunu terk etti. 50. dakikada da Balıkesirsporlu futbolcunun kendi kalesine attığı gol 'ofsayt' diye sayılmadı.

Spor Toto Süper Lig 'de bugün oynanan Kardemir Karabükspor-Balıkesirspor maçında iki skandal hadise yaşandı...

İlk olay, ikinci yarının derhal başında yaşandı... Balıkesirspor ikinci 45 dakikaya 10 kişiyle başladı. Bunun nedeni ise, savunma oyuncusu Hasan Hatipoğlu'nun sahaya geç çıkmasıydı. Devre başlamadan evvela takımları sayan hakem Süleyman Abay, Balıkesirspor'un 10 şahıs olduğunu görünce, teknik heyete hali işaret etti. Kırmızı beyazlı ekibin yöneticileri Hasan Hatipoğlu'nun tedavi olduğunu ve 1-2 dakika beklenmesi gerektiğini bildirdi. Ancak hakem Abay, beklemedi ve oyunu başlattı.

Bu haber toplam 4516 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim