• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • Siirt 13 °C

Karabükspor, Galatasaray'la anlaştı şok gelişmeler

Karabükspor, Galatasaray'la anlaştı şok gelişmeler
Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaraylı futbolcular Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor Başkanı Yolbulan, "Galatasaray'dan Furkan ve Umut'u transfer ettik. Yasin Öztekin'i de

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaraylı futbolcular Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor Başkanı Yolbulan, "Galatasaray'dan Furkan ve Umut'u transfer ettik. Yasin Öztekin'i de istedik ancak kendisi bu transferi istemedi." dedi. Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Bursaspor karşısında sergiledikleri oyun ile son 3 yılın en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, “Kardemir Karabükspor futbol kamuoyuna bir mesajı da çok net bir şekilde verdi” dedi.

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, bazı oyuncuların gönderileceği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Daha sonra Sarı Kırmızılılar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), Kardemir Karabükspor ile Furkan Özçal'ın ve Umut Gündoğan'ın kiralık görüşmesine başlandığı yönünde bildirimde bulunmuştu. Bu görüşmeler hakkında Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, açıklama yaptı.

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim