• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 20 °C

Lider Yunanistan'a Ayak Bastı

Lider Yunanistan'a Ayak Bastı
Hem ligde hemde Avrupada oynanılan futbolla beğeniler toplayan Beşiktaş zorlu mücadele için THY'ye ait özel uçaklaYunanistan'a hareket etti.

Ligde mükemmel bir sezon geçiren Beşiktaş ayrıca Avrupada'da harika bir gırafik çizmeye devam ediyor.Oynadığı futbol gözleri üzerine çeken Slaven Bilic'in öğrencileri zorlu mücadele için özel uçakla Yunanistan'a uçtu.Beşiktaş kafilesi şöyleydi.

Kalifede Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, teknik heyet ve 21 futbolcu yer aldı.

Teknik Direktör Slaven Bilic Yunanistan kafilesine sakat olan Sivok,Tolga ve Uğur Boral'ı almadı.Beşiktaş maçı Kalamata'dan karayoluyla maçın oynanacağı Tripolis kentine geçecek.Beşiktaş Theodoros Kolokotronis Stadı'nda son bir antreman yapacak ve daha sonrasında ise Teknik heyet ve bazı oyuncuların katılacağı bir basın toplantısı gerçekleşecek.

Slaven Bilic'in Kafileye Dahil Ettiği Oyuncular Şöyle:

Cenk Gönen, Emre Metin, Pedro Franco, Enes Fidayeo, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Necip Uysal, Ümit Karaal,

Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa,

Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun

 

 

Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim