• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Mesut Özil sahalara dönüyor!

Mesut Özil sahalara dönüyor!
SİİRTAJANS.COM-Mesut Özil sahalara dönüyor! Yıldız futbolcu Mesut Özil, 12 hafta kadar evvel dizinden geçirmiş olduğu sakatlığın sonrasında Almanya ve İngiltere'de tedavi görmüştü. Tedavinin ardından Özil'in syeşil sahalara olan

SİİRTAJANS.COM- Yeni yılda Mesut Özil Bombası !!! yeniden Sahalara ... Yıldız futbolcu Mesut Özil, 12 hafta kadar evvel dizinden geçirmiş olduğu sakatlığın sonrasında Almanya ve İngiltere'de tedavi görmüştü. Tedavinin ardından Özil'in syeşil sahalara olan özlemi sona eriyor. Ünlü futbolcu, yarın İngiltere Kupası'nda Hull City ile oynanacak maçta forma giymeye hazırlanıyor.

Mesut Özil sahalara dönüyor!

Yeni yılda Mesut Özil Bombası !!! yeniden Sahalara ... 3 ay süren sakatlığı dolayısı ile yeşil sahalardan uzak kalan ünlü futbolcu sahalara döneceği günü iple çektiğinin altını çizerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Almanya'nın Bild gazetesine konuşan Özil, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalmasının ardından futbolu özlediğini belirterek, "Çok yoğun çalıştım. Artık sahalara dönmek istiyorum. Takımımı dışarıdan izlemek benim için çok acı” ifadelerini kullandı.

Yeniden oynamaya hazır olduğunu söyleyen Türk asıllı Alman oyuncu, "Pazar günü Hull City ile oynayacağımız İngiltere Federasyon Kupası maçında (FA Cup) veya 11 Ocak'ta ligde Stoke City ile yapacağımız karşılaşmada sahalara dönme ihtimalim var" değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'ndan bu yana verimli bir dönem geçiremediğini hatırlatan Mesut Özil, “Şimdi Arsenal ve milli takımıma yardım ederek bu gecikmeyi telafi etmek istiyorum. Premier Lig'de her şey olabilir. şampiyonlar ligi'ne devam ediyoruz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda daha fazla puan almalıyız” şeklinde görüşlerini aktardı.

Mesut Özil, Arsenal'da ilk sezonunda FA Cup'u kazanması ve Almanya'nın dünya şampiyonu olması nedeniyle 2014'ün kendisi için genel anlamda olumlu geçtiğini de vurguladı.

Bu haber toplam 3135 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim