• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • Siirt 11 °C

Mete Vardar'dan FLAŞ Tomas Sivok açıklaması

Mete Vardar'dan FLAŞ Tomas Sivok açıklaması
SİİRTAJANS.COM-Beşiktaş A Takım Sorumlusu Mete Vardar'dan son dakika flaş Sivok açıklaması geldi.

Mete Vardar Sivok ile alakalı yapmış olduğu açıklamada ''Sivok için şu anda bize gelen bir teklif yok'' dedi.

Mete Vardar, devre arasında gönderilecek futbolcular arasında gösterilen Sivok ve Torku Konyaspor karşılaşmasında gerginlik yaşayan Gökhan Töre ve Veli Kavlak için açıklamalarda bulundu.

TEKLİF GELMEDİ
Bir süredir sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Sivok ile devre arasında yolların ayrılacağı haberleri için açıklama yapan Mete Vardar, ''Sivok için şu anda bize gelen bir teklif yok. Bu manada değerlendirilecek bir durum da yok. Sivok bu takımın oyuncusudur. Bir an evvel iyileşir ve formasına kavuşur'' dedi.

UFAK TEFEK GERGİNLİKLER OLABİLİYOR

Torku Konyaspor karşılaşmasında aralarında tartışma yaşayan Gökhan Töre ve Veli Kavlak ile ilgili de yorumda bulunan Vardar, "Ufak tefek gerginlikler olabiliyor. Her ailenin içinde olabilecek şeyler. Hemen tolere edilebiliyor. Çünkü çok olgun birbirine saygılı bir ekip var’’ ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ SAYESİNDE 40 BİN KİŞİYE OYNUYOR

Ev sahibi olarak oynadıkları Trabzsonpor karşılaşmasını Konya’da oynayan ve 3-0 kazandıkları maç için Torku Konyaspor yetkililerinin kendilerine teşekkür ettiğini belirten yönetici ‘’Trabzonspor karşılaşmasından sonra Konyaspor seyircisinin de maçlara ilgisinin artması ve son maçları 40 bin kişiye oynaması da açıkçası Beşiktaş’ın Konya’da oynamasının etkisi oldu’’ dedi.

HEDEF GALATASARAY

Fenerbahçe’ye 2-0 kaybedilen maçtan sonra oynadıkları 7 karşılaşmayı kazandıklarını belirten Mete Vardar ‘’Konyaspor’a karşı iyi futbol oynamadık. 7’de 7 yaptık. Fakat lig o kadar kafa kafaya ki bir maç kaybettiğinizde üncülüğe kadar düşebiliyorsunuz. Galatasaray derbisi hem derbi olması açısından hem de takımların bulunduğu konum itibari ile çok daha önemli bir noktada. Bu maçı kazanmak istiyoruz’’ diyerek sözlerine son noktayı koydu

Bu haber toplam 3940 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim