• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • Siirt 25 °C

Meteorolojiden İkaz Üstüne İKAZ!

Meteorolojiden İkaz Üstüne İKAZ!
Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Etkili olan soğuk hava ve bastıran yoğun kar yağışı tüm yurdu adeta esir adlı.Yurdun geneli beyaz cehennemde bürünmüş vaziyette.Meteoroloji özellikle vatandaşları

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Etkili olan soğuk hava ve bastıran yoğun kar yağışı tüm yurdu adeta esir adlı.Yurdun geneli beyaz cehennemde bürünmüş vaziyette.Meteoroloji özellikle vatandaşları aşırı don ve buzlanmaya karşı ikaz etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan Meteorolojik uyarıya göre,  güney ve güneybatıdan esen rüzgarın gece saatlerinden itibaren kuvvetini  arttırarak 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75 kilometre hızla) fırtına şeklinde  eseceği tahmin ediliyor.  Fırtınanın bugün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği öngörülüyor.

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya, Eskişehir, Kayseri, Sivas, Afyon 3 gündür kar altında. hava durumu raporlarına göre bu bölgelerde kar yağışının durması bekleniyor. Özellikle doğu bölgelerde kış daha da bastıracak sıcaklıklar 15 derece birden düşecek. Diğer bölgelerde ise sıcaklıklarda değişiklik olmayacak. Cumartesi kuzey batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim