• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 25 °C

MHK'da Şok İstifa!

MHK'da Şok İstifa!
Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Gaziantepspor'un başkanı İbrahim Kızıl'ın sert eleştirilerine dayanamayan Merkez Hakem Kurulu Başkan'ı Zekeriya Alp yaptığı basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Gaziantepspor'un başkanı İbrahim Kızıl'ın sert eleştirilerine dayanamayan Merkez Hakem Kurulu Başkan'ı Zekeriya Alp yaptığı basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun haftalık olarak düzenlediği değerlendirme toplantılarının dördüncüsünde MHK Başkanı Zekeriya Alp, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini açıkladı. MHKnın, TFFnin İstinyedeki merkezinde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında Alp, istifa ettiğini açıkladı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa ettiğini açıkladı. İlk olarak Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın açıklamalarını barko vizyondan gösteren Alp, "Konuyu fazla uzatmayacağım. Bu haftayla ilgili konuşacağımız fazla bir şey yok. Bunları artık konuşmak istemiyorum. Bu benim son toplantımdır. Bugünden itibaren görevimi bırakıyorum. Merkez Hakem Kurulu'ndaki başkanlık görevimi bırakıyorum" diyerek istifa ettiğini açıkladı. Türk futbolunun her kademesinde görev almış bir insan olduğunu kaydeden Alp, "Bana şüpheli diyorlar. Ne oluyor kardeşim. Sen bana nasıl şüpheli diyorsun. Sen önce kendine bak" diye konuştu.

Kıvılcımın nihayi noktaya geldiğini kaydeden Zekeriya Alp, "Kimsenin de istifamdan haberim yok. Kimseye söylemedim. Ben kolay kolay pes etmem ama insanın bazı beklentileri olur, bu tip durumlarda insanların ne yapması gerekirse onu yapmak gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim