• BIST 9524.59
  • Altın 2489.275
  • Dolar 32.4975
  • Euro 34.7568
  • Siirt 22 °C

Mourinho sonunda patladı: Büyük skandal!

Mourinho sonunda patladı: Büyük skandal!
İngiltere Premier League Ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Verilmeyen Penaltı Hakkında Şok Açıklamalarda Bulundu.Southampton deplasmanında beraberliğe razı olan Chelsea'de, teknik direktör Jose Mourinho verilmeyen penaltı için ağır konu

İngiltere Premier League Ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Verilmeyen Penaltı Hakkında Şok Açıklamalarda Bulundu.Southampton deplasmanında beraberliğe razı olan Chelsea'de, teknik direktör Jose Mourinho verilmeyen penaltı için ağır konuştu.

Chelsea'nin patronu, Taylor'ın kendisinden utanması gerektiğini belirtirken, Southampton beki Matt Target'ın Fabregas'a müdahalesinin kesinlikle penaltı olduğunu belirtti. Mourinho; "Gerçek şu ki penaltımız yendi. Çok büyük bir pozisyondu, tıpkı Big Ben (Londra'daki dünyaca ünlü tarihi saat kulesi) gibi açıktı."

"HAKEMLER SAHADA MİSAFİR DEĞİL"

Portekizli menajer; "Hakemler sahada misafir değil. Ne oluyorsa görmek zorundalar. Cesc'e dürüst davranmadı ve yanlış bir karar verdi. Maçlar geçiyor, maçlar gidiyor ve rakip menajerler sürekli "Chelseali oyuncular kendini yere atıyor" diyor. Bu olaylar, West Ham menajeri Sam Allardyce oyuncularım hakkında konuşmaya başladıktan sonra oldu." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim