• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • Siirt 12 °C

Müge Anlı İzdivaç programlarına isyan: Bir çarpacaksın..

Müge Anlı İzdivaç programlarına isyan: Bir çarpacaksın..
Müge Anlı bugünkü programında izdivaç programlarına çok sert çıktı. TV Ekranlarının Fenomen sunucusu ve dedektif gibi çalışan kadını Müge Anlı'nın İzdivaç programlarıyla ilgili sözleri çok konuşulacağa benziyor.

SİİRT HABER AJANSI- Müge Anlı bugünkü programında izdivaç programlarına çok sert çıktı. TV Ekranlarının Fenomen sunucusu ve dedektif gibi çalışan kadını Müge Anlı'nın İzdivaç programlarıyla ilgili sözleri çok konuşulacağa benziyor.

 

TV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü sunucu adeta çılgına döndü.


SAÇIMI BAŞIMI YOLMAK İSTİYORUM

Gelin adaylarını çok sert bir dille eleştiren Anlı "Kim ne derse desin aslında izleyip bir hayatı da görmek lazım. İnanılmaz hayat var saçımı başımı yolmak istiyorum" diyerek 45 yaşında 5 çocuklu bir annenin 35-40 yaşlarında biriyle evlenmek istemesine ve bunun gibi birçok gelin adayının saçma isteklerine canlı yayında isyan etti.

BİR ÇARPACAKSIN BİR DE YER ÇARPACAK

"Kaç yaşındasın 45 yaşındayım, 5 çocuk annesiyim kaç yaşında istiyorsun 35-40 arası.. Hadi yaa.. Hiç çocuğu olmasa da iyi olurmuş. Gülmeyin gerçek söylüyorum. Hatta ben birkaç tanesini burada yakaladım. Allah'tan kapı ayrı da kurtuldular benden. Hadi canım.. Bir tane çarpacaksın bir de yer çarpacak."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim