• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

O İsim Şok Etti!

O İsim Şok Etti!
İspanyol teknik adam Juande Ramos, Dnipro'yu çalıştırdığı dönemde şuanda Beşiktaş'ta forma giyen golcü oyuncuyu transfer etmek istediğini söyledi. Galatasaray'a 'sportif direktör' olması gündeme gelen İspanyol teknik insan Juande Ramos, böyle bir öneri ge

İspanyol teknik adam Juande Ramos, Dnipro'yu çalıştırdığı dönemde şuanda Beşiktaş'ta forma giyen golcü oyuncuyu transfer etmek istediğini söyledi. Galatasaray'a 'sportif direktör' olması gündeme gelen İspanyol teknik insan Juande Ramos, böyle bir öneri gelmesi durumunda mutlaka değerlendireceğini söyledi. Galatasaray'ın önümüzdeki mayıs ayında yapılacak kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan Turgay Kıran'ın sportif direktör olarak transfer etmeyi planladığı İspanyol teknik adam Juande Ramos, Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığını ifade etti.

 

Bir ödül törenine katılmak üere İstanbul'a gelen Ramos, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'i yakından takip ettiğini belirterek, "Daha önce Türk takımlarından teklifler aldım ancak o dönem bu görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Türkiye'yi çok beğeniyorum. Türkiye Ligi'ni yakından takip ediyorum ancak şu an görüştüğüm bir Türk takımı yok. İleride teklif gelirse Türkiye'de çalışmaktan mutluluk duyarım" dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4449 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim