• BIST 9909.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Okul gezisi dönüşü şok gerçek!7 kız hamile çıktı

Okul gezisi dönüşü şok gerçek!7 kız hamile çıktı
Bosna’da yaşanan skandal şokgelişme gündeme bombagibi düştü.7 kız öğrenci okulgezisinde hamile olarakdönünde ve akabinde ortaya çıkan iğrençolay ülkeyi ayağakaldırdı.Bosna okul gezisinde hamilekalan 7kız öğrenciyi konuşuyor.Okul gezisi dönüşü şok gerçek!7

 Dünya bu haberi konuşur oldu. Bosna Hersek'te okul gezisine giden öğrencilerden 13-14 yaşlarında olan 7 kız çocuğunun geziden eve dönüşlerinde hamile olarak dönmesi büyük skandal yarattı.

Bosna’da yaşanan skandal şok gelişme gündeme bomba gibi düştü.7 kız öğrenci okul gezisinde hamile olarak dönünde ve akabinde ortaya çıkan iğrenç olay ülkeyi ayağa kaldırdı.Bosna okul gezisinde hamile kalan 7 kız öğrenciyi konuşuyor.

Okul gezisi dönüşü şok gerçek!7 kız hamile çıktı

Bu kadarı da olmaz olsa olsa ancak filmlerde olur denilen şok olay maalesef reel hayatta oldu.Bosna’da okulun düzenlediği bir geziye katılan 7 kız öğrencinin hamile olarak dönmesi ülkede bomba etkisi yarattı. Bosna'nın Sırp bölgesi "Republika Srpska"da yaşanan skandal eğitim sisteminin de sorgulanmasına neden oldu.Bosna'ya bağlı Sırp Cumhuriyeti'nde okul gezisine çıkan, yaşları 13 ile 14 arasında değişen 7 kız çocuğu evlerine hamile döndü.Kız çocuklarının evlerine hamile dönmesi okullarda cinsel eğitim derslerinin de sorgulanmasına neden oldu.

Okullarda cinsel eğitim derslerine karşı çıkan bazı veliler, söz konusu derslerin çocukları cinsel ilişkiye girmeye teşvik ettiklerini ileri sürüyor.

Bosna'nın başkenti Sarayevo'da sadece geçtiğimiz yıl, yaşları reşit olmayan 31 kız çocuğu cinsel ilişki sonrası hamile kaldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8585 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim