• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Ordu'da 80 yaşındaki çift sobadan çıkan gazından zehirlenerek öldü

Ordu'da 80 yaşındaki çift sobadan çıkan gazından zehirlenerek öldü
Soba zehirlenmelerine bir yenisi daha eklendi.Ordu'da 80 yaşındaki çift sobadan çıkan gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 yaşındaki Necati ve Döndü Koyun çiftinden haber alınmaması üzerine evlerine gelen oğulları, balkona merdiven koyarak içeriye girdi. Çiftin soba başındaki yataklarında cesediyle karşılaşan çocukları, durumu hemen 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü tespit etti. Çiftin sobadan sızan karbonmoniksit gazından zehirlenerek öldüğü belirtildi. Karı-kocanın cesetleri, savcının incelemesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen çocukları sinir krizleri geçirdi.

Taziyeleri kabul eden Cafer Koyun, "Gece 23.00 gibi ayrıldık, sabahta işe gittim. Her sabah yanlarına uğrardım, bu sabah uğramadım. Sonra eşim aradı, ulaşamadıklarını söyledi. Daha sonra da kardeşim balkondan eve girmiş ve cansız bedenleri ile karşılaşmış" dedi.

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim