• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

PFDK'dan Emreye Büyük Şok

PFDK'dan Emreye Büyük Şok
PFDK'dan çok önemli gelişmeler. Emre hakkında flaş gelişmeler yaşanıldı. Fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız oyuncularından birisi olan Emre Belözoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler aşanılıyor. Eskişehir ile fenerbahçe arasında oynanan maçta ço

PFDK'dan çok önemli gelişmeler. Emre hakkında flaş gelişmeler yaşanıldı. Fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız oyuncularından birisi olan Emre Belözoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler aşanılıyor. Eskişehir ile fenerbahçe arasında oynanan maçta çok fazla agrasif hareketler sebebi ile kırmızı kart görmesi iüzerine hakemin üzerine yürüdüğü iddia edilen yıldız oyuncu ile ilgili flaş gelişme yaşanıldı.

PFDK, Emre'ye sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1 maç ve 13.000 TL men cezası verdi. Tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilen ve Türkiye Kupası'nda oynanan Kayserispor maçında forma giyemeyen Emre Belözoğlu, hafta sonu oynanacak Balıkesirspor mücadelesinde sahada olacak. Kurul, hakaretten sevk edilerek minimum 3 maç ceza istenen Emre'ye bu talebin aksine sportmenliğe aykırılıktan 1 maç ceza verdi. PFDK'nın TFF Hukuk Muşavirliği'nin 'bu bir hakarettir' sevkine uymaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim