• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Siirt 19 °C

Polattan Bomba Açıklamalalar!

Polattan Bomba Açıklamalalar!
Eski Galatasaray başkanı Adnan Polat Duygun Yarsuvat ve eski başkan Ünal Aysal ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.Adnan Polat'ın sarı kırmızılı kulübün içinde bulunduğu mali krizle ilgili ilginç açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat ve Ünal Aysal ile ilgili şok açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.Adnan Polat’ın ilginç itiraflarım gündemde bomba etkisi yarattı.

 Adnan Polat’ın Galatasaray’ın içinde bulduğu mali kriz ve Ünal Aysal-Duygun Yarsuvat itirafı gündemde oldukça çokça konuşulacak.

"Yapılacak çok projeler vardı. Devam etseydik Galatasaray başka bir boyuta gelmiş olurdu. Borcu da sıfırlanmış olurdu. Mali tablonun dışında bana göre en önemli konu; Galatasaray birlik ve beraberliğini kaybetmekle birlikte o fırsatları da kaybetti. O fırsatları tekrar yakalamak çok uzun süreçler gerektirebilir. Galatasaray çok zorlu bir sürece girdi ve uzun yıllar bunun altından kalkmak kolay olmayacak."

"Duygun Yarsuvat yönetiminin beklentileri karşılaması mümkün değil. Çünkü, Duygun Yarsuvat durumu yeni anlamaya başladı. Üstesinden gelmesi çok mümkün görünmüyor. Allah yardımcıları olsun."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3286 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim