• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Siirt 16 °C

Prandelli'nin istekleri şok etti bomba gelişmeler

Prandelli'nin istekleri şok etti bomba gelişmeler
Sarı kırmızılı kulüpte Duygun Yarsuvat yönetimince görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli arasında sözleşme feshine yönelik bir hukuk mücadelesi başlamış durumda.Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin kulüpten istediği para

Sarı kırmızılı kulüpte Duygun Yarsuvat yönetimince görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli arasında sözleşme feshine yönelik bir hukuk mücadelesi başlamış durumda.Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin kulüpten istediği paranın 10 milyon Euro'ya yaklaştığı iddia edildi.

 

 

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Prandelli'nin açıklamaları sonrası G.saray 'ı çok büyük bir tehlikenin beklediği kesinleşti.


Sarı kırmızılı kulüpte Duygun Yarsuvat yönetimince görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli arasında sözleşme feshine yönelik bir hukuk mücadelesi başlamış durumda. Prandelli görevine son verilmesinin ardından sarı kırmızılı yönetimle fesih tazminatı için uzlaşamayınca avukatları aracılığıyla FIFA ve devamında CAS'a kadar sürecek olan bir hukuk sürecini başlatmış durumda.

Prandelli'nin avukatı aracılığ ile sarı kırmızılı kulübe gönderdiği hukuk dilekçesi ve talepte; Galatasaray'dan 2 yıllık ücretinin tamamını ve ayrıca sözleşmesinde yer alan başarı bonuslarını, kupa ve şampiyonluk primlerinin tamamını kazanılmış gibi farzederek istediği öğrenildi. Böylece Prandrelli'nin Galatasaray'dan istediğ para miktarının 10 milyon euroya yaklaştığı öğrenilirken, bu durumun önümüzdeki günlernde sürecek hukuk mücadelesi sonucu netlik kazanacağı bildiriliyor.

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim