• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Robben'den Ruya Gibi Muhteşem Başarı!

Robben'den Ruya Gibi Muhteşem Başarı!
Hollanda Olimpiyat Komitesi ile Hollanda Spor Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte bu yıl en iyi teknik direktörü ve yılın en iyi futbolcusu seçilen iki önemli isim gündeme bomba gibi düştü.Hollanda’da Olimpiyat Komitesi tarafından ödüle layık gör

Hollanda Olimpiyat Komitesi ile Hollanda Spor Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte bu yıl en iyi teknik direktörü ve yılın en iyi futbolcusu seçilen iki önemli isim gündeme bomba gibi düştü.Hollanda’da Olimpiyat Komitesi tarafından ödüle layık görülen o iki isim gündemde bomba etkisi yarattı.

Hollanda’da M.United takımının başarılı teknik direktörü Luis Van Gaal yılı8n teknik adamı seçilirken  Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Arjen Robben de yılın futbolcusu seçildi. Programa canlı bağlanan Robben, beklemediği bu ödüle layık görüldüğü için mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Robben ve van Gaal'in yanı sıra Hollanda Milli Takımı da yılın takımı kategorisinde ödüle layık görüldü. Milli takımın ödülünü de Manchester United forması giyen Robin van Persie aldı. Sürat patencisi Ireen Wüst'ün Soçi'de düzenlenen 2014 Kış Olimpiyat Oyunları'ndaki başarısıyla yılın en iyi kadın sporcusu seçildiği programda, Fomula 1 pilotu Max Verstappen de yılın genç sporcusu ödülünü kazandı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim