• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Sabri'nin Lamborghini'si GS Divan Kurulu'nda Peki Neden?

Sabri'nin Lamborghini'si GS Divan Kurulu'nda Peki Neden?
Galatasaray takımının en çok konuşulan süper oyuncuları arasında yer almakta olan Sabri ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Galatasaray divan kurulu renkli konuşmalara sahne olduğu ortaya çıktı. Üye sami çölgeçen, futbolculara çok para verdiklerin

Galatasaray takımının en çok konuşulan süper oyuncuları arasında yer almakta olan Sabri ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Galatasaray divan kurulu renkli konuşmalara sahne olduğu ortaya çıktı. Üye sami çölgeçen, futbolculara çok para verdiklerinden yakındığı söylendi ve şu ifadeler kullandığı iddia edildi:"Artık futbolcuların eşlerine aldığı Lamborghini arabaları görüyoruz. Bu paralar artık yok. Mali durumu düzeltmek için beş yıl transfer yapmayalım" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı Duygun Yarsuvat da isim vermeden Fatih Terim'e gönderme yapıp, "Amrabat bize çok pahalıya mal oldu. Onu alan antrenör bile gitti" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyette şu ifadelere yer verildi:Galatasaray Kulübü'nün Aralık ayı olağan divan kurulu toplantısı Türk Telekom Arena'da yapıldı. Toplantıda konuşan kulüp başkanı Duygun Yarsuvat özellikle transfer konusunda önemli açıklamalar yaparken, isim vermeden eski teknik direktör Fatih Terim'e gönderme yaptı. Üye Sami Çölgeçen de, futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun, eşi Yağmur Sarıoğlu'na 890 bin Euro (yaklaşık 2.5) değerinde Lamborghini aldığına dikkat çekip, oyunculara çok para verildiğinden yakındı.

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim